Background Image

Serveis mèdics, assegurança d’accidents
i servei de recuperació post-cursa

L’organització recomana fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin participat en una prova de característiques similars anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física.

L’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica prèvia que pateixi el corredor que es manifesti durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

L’organització disposarà de dos serveis mèdics pels participants, composats per ambulància i metge, un estarà fixa al punt de sortida/arribada de Vilafranca i un altre a Vilobí (10 Km).

L’organització contracta una assegurança d’accident durant la cursa per a tots els participants. Aquesta té vigència únicament per aquesta prova, en el dia que es realitza.

Per utilitzar les cobertures de la pòlissa d’assegurança caldrà seguir el següent protocol:

  1. Acudir al servei mèdic de la cursa, desprès de la valoració de la lesió, si és necessari us facilitaran un document amb les dades de la pòlissa, que haureu de presentar en el centre mèdic que trieu
  2. En el cas que sigueu traslladats amb ambulància, serà el mateix personal sanitari qui s’encarregarà de fer la gestió de l’assegurança en el centre mèdic.

Servei de recuperació post-cursa:

Al finalitzar la cursa, prèvia presentació del vostre dorsal, podreu utilitzar el servei de recuperació post-cursa. Aquests servei consisteix en tractaments de massatges de recuperació realitzats per fisioterapeutes col.legiats.

El servei està ubicat a la planta baixa de l’edifici de la FIRA DE LA MITJA i funcionarà de les 12:45 h a les 14:00 h. aproximadament.

S’atendran als corredors per ordre d’arribada a l’espai de recuperació.

Servei ofert per Miostaf – Clínica de fisioteràpia